Utbildning och aktiviteter

Östra Svealands Hundungdom

  

Utbildningar och aktiviteter

 

 

Varje år arrangerar Östra Svealands Hundungdom ett antal olika utbildningar och aktiviteter, Utbildningarna är framför allt riktade till instruktörer eller personer som vill bli instruktörer. Håll utkik här för att se när det dyker upp något kul!

 

Allmänna regler för utbildningar

Vid för många anmälda måste lokalklubbarna med flera deltagare anmälda själva välja vem som ska få gå utbildningen och inte. Anledningen till att vi gör på detta sätt är för att medlemmar från så många olika klubbar som möjligt ska få möjlighet att gå utbildningen. Exempel: Lokalklubb X har anmält 8 st medlemmar till en utbildning och lokalklubb Y har endast anmält 1 deltagare. Utbildningen blir även snabbt fulltecknad och alla anmälda kan inte gå kursen. Då kommer lokalklubb X att få välja ut ett visst antal av deras anmälda som ska få gå kursen och resterande som inte får gå denna kurs kommer då att beredas plats på nästa utbildningsstart.

 

Det är viktigt att inbetalningen av kursavgiften kommer från lokalklubbens konto. Detta eftersom det ska vara förankrat i lokalklubbens styrelse att personen går kursen samt att vi bara betalar tillbaka kursavgiften till lokalklubbens konto och inte till privatpersoners konton. Efter genomförd utbildning kommer lokalklubben att få tillbaka 50 % av anmälningsavgiften för sina deltagare. Observera att lokalklubben inte får tillbaka några pengar för deltagare över 25 år. Om en anmäld deltagare uteblir från kursen får man inte tillbaka kursavgiften.

 

_________________________________________________________________________________

 

 

Utbildningar och aktiviteter just nu

 

 

Håll utkik här för att se vilka aktiviteter som kommer!

 

 

_____________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NYHETER!

2017-10-24

Vi välkomnar en ny hund-

ungdomsklubb till oss, nämligen Enköpings HU!

 

2017-09-27

Missa inte chansen att vinna ett presentkort på 500 kronor! Var med i vår fototävling!

 

 

 

 

 

____________________