Styrelse

Östra Svealands Hundungdom

  

Styrelsen 2017

 

 

 

 

 

Elin Viklund

Ordförande

ordforande@oshu.se

 

Mitt namn är Elin Viklund. Jag sitter nu mitt andra år i distriktsstyrelsen där jag fått förtroendet att vara ordförande vilket är jätteroligt. Jag har två storpudlar, Rezzo och Puzzel. Tillsammans med dem är jag ute i naturen mycket samt tränar och tävlar framförallt lydnad, rallylydnad och viltspår.

 

 

 

 

Rebecca Breding

Vice ordförande

 

Mitt namn är Rebecca Breding och det här är mitt första år i öshu styrelsen. Jag sitter även som kassör i Uppsala hundungdom där jag suttit i fyra år. Jag har en mellanpudel på 5 år som heter Alvin och vi tränar mest lydnad men även en del agility. Tycker det ska bli super roligt att sitta med i styrelsen för öshu.

 

 

 

Mats Larsson

Kassör

kassor@oshu.se

 

Jag har fått förtroendet att vara kassör i Östra Svealands hundungdom, en uppgift som jag haft i många år nu. Vägen hit varit lång och krokig, den inleddes på Tyresö brukshundklubb för ungefär 35 år sedan. Själv har jag ingen egen hund men hushållet innehåller både svenska och finska lapphundar, som jag och Cattlin åkt land och rike runt och sett många utställningsringar med.

 

 

 

Amelie Ramsten

Sekreterare

 

Mitt namn är Amelie och jag har suttit med i ÖSHU i sex år och sitter även med i Stockholms Hundungdom. Det är väldigt givande och kul att vara en del av Sveriges Hundungdom! Jag har två hundar, en schäfer/mini american sheperdtik på åtta år och en kelpiehane på ett år. Med min tant har jag tränat och tävlat lydnad och agility och med lillen är planen att träna och tävla i lydnad, bruks och även BSL. :)

 

 

 

Kim Meyer

Ledamot

 

Detta är mitt första år i styrelsen för distriktet där jag har fått förtroendet att sitta som ledamot. Det är spännande att få jobba i en styrelse som fokuserar på lokalklubbarna vilket är roligt att få göra utöver klubbverksamheten. Det gör jag även genom att sitta som vice ordförande i Uppsala Hundungdoms styrelse. Tillsammans med mina två hundar en blandras och en kelpie tränar jag främst lydnad och spår men även lite rallylydnad.!

 

 

Emilie Dahl

Suppleant

 

Jag heter Emilie Dahl och det här är mitt andra år som suppleant i distriktsstyrelsen. Att sitta med i styrelsen innebär att ständigt utvecklas men är också otroligt kul! Jag har sedan 2012 även suttit med i styrelsen för Stockholms Hundungdom. Jag har två hundar, Tess en tollare på 7 år och Prim en Border Collie på drygt 1 år. Tillsammans tränar och tävlar vi i agility och lydnad, men vi har nyligen också börjat med vallning!

 

 

Rebecca Trolin

Suppleant

 

Jag heter Rebecca Trolin och det här är mitt första år som suppleant i ÖSHU. Det ska bli roligt att sitta med i en styrelse på distriktsnivå och få arbeta mer inom Sveriges Hundungdom. Jag en blandras på 5år och en Border Collie på 1år som jag tränar flitigt inom Rallylydnad, lydnad och vallning.

NYHETER!

2017-10-24

Vi välkomnar en ny hund-

ungdomsklubb till oss, nämligen Enköpings HU!

 

2017-09-27

Missa inte chansen att vinna ett presentkort på 500 kronor! Var med i vår fototävling!

 

 

 

 

 

____________________